Belangstelling?Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze informatie over ons Landgoedkamp en zou je ook eens mee willen doen en ervaren waarom wij zo enthousiast zijn? We hebben wat mogelijkheden op een rijtje gezet.

  • Je zou een heel weekend als gast mee kunnen draaien. Op de vastgestelde weekenden ben je dan van harte welkom. Je arriveert dan vrijdagmiddag of vrijdagavond in elk geval pas ná 14.00 uur. Je kunt ook op zaterdagochtend vóór 9.00 uur aankomen.
  • Als je de primitieve kampeerfaciliteiten eigenlijk niet ziet zitten, dan bestaat de mogelijkheid om op de vlakbij gelegen camping De Zeven Linden te kamperen en dan alleen op zaterdag mee te helpen met het landschapsonderhoud. Op zaterdagochtend neem je je kampeerstoel onder je arm en schuif je om negen uur aan bij de koffie (die je zelf meeneemt.....) en 's avonds kun je jezelf opwarmen bij het kampvuur.
  • Misschien woon je wel in de buurt en wil je alleen op zaterdag komen meehelpen en eventueel 's morgens en/of 's avonds aanschuiven.
  • Het is ook mogelijk om samen met je collega's of je familieleden de handen uit de mouwen te steken tijdens een landgoedkampweekend of alleen op zaterdag.
Zoals je ziet, zijn er mogelijkheden genoeg om een bijdrage te leveren aan dit boeiende en gezellige vrijwilligerswerk. Kom het gewoon eens een keertje proberen. Voor de kosten hoef je het niet te laten want die zijn € 2,00 p.p. per nacht. Als je vaste vrijwilliger bent, schrijf je je in voor het hele seizoen en dit kost € 20,00 p.p.

Voor informatie of aanmelding kun je een e-mail sturen naar Ewald en Sabine Hermsen:  e.hermsen2@chello.nl